Toulouse schrijft excuusbrief aan snerende Klopp na verstoorde persconferentie

Reacties

Toulouse heeft zich bij Liverpool verontschuldigd voor het gedrag van de eigen aanhang rondom de persconferentie na afloop van het Europa League-duel. De Fransen verstoorden met een behoorlijk kabaal de nababbel van Jürgen Klopp en dat bezorgde de manager behoorlijk wat ergernis.

Toulouse schrijft excuusbrief aan snerende Klopp na verstoorde persconferentie
© Pro Shots
Toulouse
Toulouse
3 - 2
Liverpool
Liverpool

'Wie had het idee om de persconferentie hier te houden? Dat zal een heel interessante vraag zijn', sneerde de Duitser nadat hij een vraag niet kon verstaan vanwege het luide gezang van Toulouse-fans rondom de soort van partytent waar de persconferentie werd gehouden. De fans, die de 3-2 overwinning op de Engelse grootmacht vierden, konden bij de tent komen omdat deze buiten het stadion was geplaatst.

Toulouse nam de kritiek van Klopp ter harte en schreef inmiddels een excuusbrief naar de manager van The Reds. Algemeen directeur Olivier Jaubert heeft daarin de fout voor de gekozen locatie erkend. De nababbel moest verhuizen, omdat volgens de UEFA het stadion van Toulouse over een te kleine zaal beschikte om een persconferentie te houden.

'Er was een verzoek om een feesttent te plaatsen voor persconferenties, bijvoorbeeld voor de Rugby World Cup. Deze partytent bevindt zich uiteraard buiten de omheining, vlak ernaast, op een volledig beschermde locatie. Maar het zingende publiek van Toulouse was onvermijdelijk', tekende RMC Sport op uit de mond van Jaubert.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Thijs Dallinga was bij de Fransen belangrijk met een treffer. De voormalig spits van Excelsior werkte de 2-0 binnen, waarna het uiteindelijk 3-2 werd voor de thuisploeg. Dankzij de overwinning klom Toulouse naar de tweede plek in groep E van de Europa League.

UEFA Europa League

Stand Groep E UEFA Europa League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Liverpool
6
4
0
2
17-7
+10
12
2
Toulouse
6
3
2
1
8-9
-1
11
3
Union Sint-Gillis
6
2
2
2
5-8
-3
8
4
LASK Linz
6
1
0
5
6-12
-6
3
* Actueel tot en met 6 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.