Totti-selfie in PES, Neymar scoort vanuit iedere hoek

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Totti-selfie in PES, Neymar scoort vanuit iedere hoek

• Na het binnenhalen van de Champions League met Barcelona heeft de Brazilaan Neymar de jacht geopend op zijn volgende titel:  de eindzege van het toernooi om de Copa América. De aanvaller trainde woensdag mee met de selectie van de Goddelijke Kanaries en scoorde op vreemde wijze, al zal hij daar tijdens de openingswedstrijd van zondag tegen Peru niet veel aan hebben…

• In de officiële trailer van PES 2016 kunnen de mensen vast een kijkje nemen van de nieuwste toevoegingen aan het populaire voetbalspel op de computer.  Zo viert AS Roma-icoon Francesco Totti zijn doelpunt op dezelfde manier zoals hij afgelopen seizoen deed tegen aartsrivaal Lazio....

'Als ik er één ploeg uit mag pikken, is dat Liverpool. Dat zou geweldig zijn'
• Als het aan Jarchinio Antonia ligt begint het avontuur in de Europa League morgen al. De aanvaller plaatste zich met bekerwinnaar FC Groningen voor het Europese toernooi. Zijn grootste wens is overigens duidelijk: spelen op Anfield tegen Liverpool. (Wasserman)

Real Madrid mag zich gelukkig prijzen met de buitenlandse inbreng. Uit een statistiek van de BBC blijkt dat de Madrilenen gedegradeerd zouden zijn als alleen de goals van Spaanse makelij zouden tellen. Kampioen Barcelona moet het doen met de vierde plaats en Athletic Bilbao is de trotse lijstaanvoerder.

Fabrice N'Sakala en Anderlecht verkeren in een huwelijkscrisis. Volgens Het Nieuwsblad staat de positie van de linksback onder druk omdat hij een slechte invloed zou hebben op ploeggenoot Steven Defour. Het duo zou geen genoeg kunnen krijgen van het uitgaansleven. 'Ik vroeg zelfs aan Steven om te stoppen met zijn mopjes op de training. Als ik eens een slechte pass gaf, grapte Steven altijd dat ik weer de bloemetjes had buitengezet. De dag erna mocht ik dat uit gaan leggen bij de technische staf', verklaart de ongelukkige vleugelverdediger.

Steven Defour en Fabrice N'Sakala (rechts) vormen ook buiten het veld een uitstekend team
Steven Defour en Fabrice N'Sakala (rechts) vormen ook buiten het veld een uitstekend team

• West Ham United heeft met Slaven Bilic naast een trainer ook een begenadigd gitarist in huis gehaald. De trainer had in eigen land succes met de rockband Rawbau. Het is de vraag of de Kroaat The Hammers ook laat swingen.

• Linksback Kenny Teijsse lijkt niet zo rouwig om zijn vertrek bij Sparta. De vleugelverdediger reageerde op zijn eigen Facebookpagina op het plotselinge afscheid. 'Ik had afspraken met Leo Beenhakker gemaakt, maar omdat die opstapt of weg moet, ik denk ik dus ook. Hahahaha, heel vreemd', aldus de Spartaan.

'Ik wil iedereen bij de club bedanken  voor hun toewijding en ik ben ook de eigenaar dankbaar voor zijn steun.'
John Carver mag dan wel geen bijster succesvolle periode achter de rug hebben bij Newcastle United, de manager neemt zijn ontslag wel sportief op.

'FIFA-president Sepp Blatter, zijn woordvoerder en de secretaris-generaal zitten in de auto. Wie rijdt er dan? De politie.'
• FIFA-woordvoerder Walter Di Gregorio is ondanks de zware tijden zijn gevoel voor humor niet verloren.  De persvoorlichter laat in een interview op de Zwitserse televisie blijken over zelfspot te beschikken.

FIFA-woordvoerder Walter Di Gregorio heeft niet de meest ontspannen tijd achter de rug bij zijn werkgever.
FIFA-woordvoerder Walter Di Gregorio heeft niet de meest ontspannen tijd achter de rug bij zijn werkgever.

Bologna verzekerde zich dinsdagavond ten koste van Pescara van een plaats in de Serie A. Het succes leverde uitbundige taferelen op bij de promovendus. Op de website van La Gazzetta is een compilatie te zien van de festiviteiten.

David Guetta heeft van de UEFA opdracht gekregen om de soundtrack voor het EK 2016 te produceren. Wellicht kan de Franse dj inspiratie putten uit zijn uitgebreide repertoire. Nummers als 'Shot me down', 'Play hard', 'Sweat' en 'Club can't handle me' doen het waarschijnlijk goed in de voetbalwereld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.