Totti hekelt geruchten over AS Roma-scheiding en kondigt nieuws aan

Reacties

Na 27 jaar trouwe dienst dreigt Francesco Totti zijn geliefde AS Roma te gaan verlaten. De clublegende geeft op korte termijn uitsluitsel over zijn toekomst.

Totti hekelt geruchten over AS Roma-scheiding en kondigt nieuws aan

Totti trad direct na zijn afscheid als speler in 2017 toe tot de directie van AS Roma. De oud-international kreeg volgens Italiaanse media kortgeleden het aanbod om als technisch directeur zijn club te gaan dienen. Er Pupone (De Grote Baby, zoals een van zijn bijnamen luidt) had naar verluidt schijnbaar zulke grote twijfels over zijn nieuwe rol, dat hij dat aanbod zou hebben afgewezen.

Sterker nog: een definitief vertrek bij Roma lijkt zelfs aanstaande. Totti werd naar verluidt ook buiten de gesprekken houden met Paulo Fonseca, de nieuwe trainer van de Giallorossi. Dat zou hem hebben gesterkt in zijn mening over zijn nieuwe rol.

Totti zal binnen afzienbare tijd duidelijkheid verschaffen over zijn eigen toekomst. Op dit moment baalt hij echter vooral van alle speculaties. 'Er wordt heel veel gezegd en geschreven, in een poging te veronderstellen wat mijn gedachten en mijn keuzes zijn', reageert hij op Twitter gepikeerd op de speculaties. 'Binnenkort zullen jullie op het geschikte moment mijn verhaal horen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.