Totti bluft: 'Ik zou zo nog mee kunnen op het veld'

Reacties

Francesco Totti is inmiddels alweer bijna drie jaar gestopt als profvoetballer, maar het kriebelt nog altijd bij de Italiaan. De AS Roma-legende denkt dat hij ook op 43-jarige leeftijd niet zou misstaan op het voetbalveld.

Totti bluft: 'Ik zou zo nog mee kunnen op het veld'
© Pro Shots

Tussen 1993 en 2017 speelde Totti in totaal liefst 785 officiële wedstrijden voor Roma. De laatste jaren speelde hij niet alles meer, aangezien hij eind 2016 zijn veertigste verjaardag vierde. Toen zijn contract in de zomer van 2017 afliep, deed Roma hem geen nieuwe aanbiedig meer. 'Ik was uit mezelf nooit met pensioen gegaan', blikt Totti nu terug.

De uitgesproken aanvaller was te gast in een Italiaans televisieprogramma. 'De wedstrijden mis je het allermeest. Ik zou nog steeds een half uur mee kunnen spelen en mijn stempel kunnen drukken op het veld', vervolgde Totti. De Romeinse veteraan laat tegenwoordig zijn kunsten zien in een vijf-tegen-vijf-competitie.

De jaren na zijn afscheid als speler vervulde Totti een directiefunctie bij AS Roma, maar afgelopen zomer hield hij daarmee op, vanwege een breuk met voorzitter James Pallotta. 'Het leven van een directeur is totaal anders dan dat van een profvoetballer. Je moet jezelf telkens opnieuw uitvinden', alsdus Totti.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.