Tottenham wil ambities tonen met late dadendrang op transfermarkt

Reacties

Tottenham Hotspur hoopt nog voor het sluiten van de transfermarkt in Engeland met vuurwerk te komen. De Engelse topclub is op zoek naar aanvallende versterking en zet overduidelijk bijzonder hoog in, want het vizier is gericht op Philippe Coutinho en Paulo Dybala.

Tottenham wil ambities tonen met late dadendrang op transfermarkt

De laatste updates uit Engeland melden zelfs dat Tottenham beide spelers naar Londen wil halen. Sky Sports meldt dat Spurs vrijwel rond is met Barcelona over de huur van Coutinho. De Braziliaan wil dolgraag terug naar Engeland, waar hij zeer succesvol was bij Liverpool.

Coutinho is met een transfersom van 145 miljoen euro bovendien de duurste aankoop ooit van Barcelona, maar desondanks mag hij anderhalf jaar na zijn komst alweer vertrekken. Het huwelijk tussen Barça en de technicus werd nooit erg gelukkig en door de komst van Antoine Griezmann is er geen uitzicht meer op een basisplaats voor Coutinho.

Dybala
De komst van Coutinho zou al vrij sensationeel zijn, maar Tottenham wil meer. Sky Italia meldt dat Juventus een bod van 70 miljoen euro op Paulo Dybala heeft geaccepteerd. De Italianen waren eerder al rond met Manchester United over Dybala, maar de Argentijn wees een verhuizing naar Old Trafford af.

Omdat inmiddels aan Dybala duidelijk is gemaakt dat er voor hem totaal geen perspectief is in Turijn, zou hij een transfer nu wel zien zitten. Dat heeft er ook mee te maken dat Tottenham in tegenstelling tot Manchester United actief is in de Champions League dit seizoen en dat de club met Mauricio Pochettino een Argentijnse manager heeft.

Pochettino zal de late dadendrang van Tottenham ongetwijfeld met veel genoegen aanzien. De manager liet zich de voorbije maanden meerdere malen kritisch uit over het beleid van zijn werkgever en wilde voortaan geen manager meer, maar trainer genoemd worden, omdat hij naar eigen zeggen totaal niet mee mocht praten over het aankoopbeleid.

Nu lijkt Pochettino alsnog te krijgen waar hij zo naar verlangd heeft. Tottenham rekent op de komst van Ryan Sessegnon (Fulham) als nieuwe linksback en is dus volop bezig met aanvallende versterking. Voorzitter Daniel Levy zal wel vaart moeten maken, want de transfermarkt sluit in Engeland donderdagavond al.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.