Tottenham rondt hereniging Perisic en Conte af

Reacties

Tottenham Hotspur heeft de overstap van Ivan Perisic (33) wereldkundig gemaakt. De Kroaat maakt de overstap van Internazionale, waar hij in het verleden al samenwerkte met Spurs-manager Antonio Conte.

Tottenham rondt hereniging Perisic en Conte af
© Pro Shots

Perisic is maandag medisch gekeurd in Londen en zette vervolgens zijn handtekening onder een contract bij de nummer vier van de Premier League in het afgelopen seizoen. De overgang van de vleugelspeler hing al langere tijd in de lucht. Perisic vertrekt transfervrij bij Inter.

In het shirt van de Nerazzurri werd de 113-voudig international in het seizoen 2020/21 met Conte voor de groep kampioen van Italië. Onder diens opvolger Simone Inzaghi moest Inter het deze jaargang afleggen tegen stadgenoot AC Milan.

Perisic vond in het afgelopen seizoen tien keer het net voor Inter in 49 officiële wedstrijden en was goed voor negen assists. De Kroaat kwam eerder in zijn carrière uit voor onder andere Club Brugge, Borussia Dortmund, VfL Wolfsburg en Bayern München (op huurbasis).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.