Tottenham frustreert Alli: 'We moeten hier echt mee ophouden'

Reacties

Dele Alli is erg gefrustreerd door het feit dat Tottenham Hotspur dit seizoen weer geen prijs pakt. De Londenaren werden zaterdag uitgeschakeld door Manchester United in de halve finale van het FA Cup-toernooi (2-1).

Tottenham frustreert Alli: 'We moeten hier echt mee ophouden'

'We doen het onszelf aan', baalde Alli achteraf bij de BBC. 'Je kunt niet met 0-1 voorkomen en dan met 2-1 achterkomen tegen een team als Manchester United. Je kunt jezelf niet in die situatie brengen', aldus de Engelsman. 'We speelden erg dominant vanaf de eerste minuut en het leek slechts één kant op te kunnen gaan.'

Na de goal van Alli in de elfde minuut ging het echter de andere kant op en dus eindigt Spurs voor het tiende seizoen op rij zonder prijzen. In 2008 werd voor het laatst eremetaal binnengehaald met de League Cup, de laatste FA Cup-winst dateert van het seizoen 1990/91. De laatste acht halve finales in het FA Cup-toernooi werden verloren.

Samenvatting Manchester United - Tottenham Hotspur

'Iedereen heeft het erover dat we zo graag prijzen willen winnen. We hebben een trainersstaf die wil winnen. We kunnen hier echt niet mee doorgaan, we kunnen het niet blijven weggooien. We moeten hier echt mee ophouden. We moeten verbeteren', luidde het relaas van de 22-jarige middenvelder.

Zondagmiddag (16.00 uur) strijden Chelsea en Southampton om het andere ticket voor de finale van het FA Cup-toernooi.

VI's Süleyman Öztürk over het FA Cup-duel tussen Chelsea en Southampton
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.