Tottenham-debutant Porro zakt door het ijs: 'Zo ongelooflijk slecht'

Reacties

Het Champions League-duel met AC Milan moet Tottenham Hotspur helpen de kater van afgelopen weekend te verwerken. In San Siro zal met name Pedro Porro azen op een revanche voor een mislukt Premier League-debuut.

Tottenham-debutant Porro zakt door het ijs: 'Zo ongelooflijk slecht'
© Pro Shots
AC Milan
AC Milan
1 - 0
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Het was een uiterst vervelende zaterdag voor Tottenham Hotspur, dat bij de terugkeer van manager Antonio Conte hard onderuit ging bij Leicester City. 'Het was erg triest', zei aanvaller Heung-Min Son. 'In de Premier League heb je geen makkelijke wedstrijden. Ik weet niet zo goed wat te zeggen. We moeten er wat van leren. Het was een belangrijke les voor ons.'

Voor Porro was het een harde eerste kennismaking met de Premier League. De Spaanse back, die in een deal van meer dan veertig miljoen werd overgenomen van Sporting Portugal, kende een nachtmerriedebuut.

Oud-international Tim Sherwood, met een verleden als speler en interim-manager bij Tottenham, zette grote vraagtekens bij de komst van Porro. 'Ik geef hem het voordeel van de twijfel, het is zijn debuut. Maar hij is zo ongelooflijk slecht', zei hij bij Sky Sports nog tijdens de wedstrijd.

Sherwood ziet in de komst van Porro een bevestiging van het mislukte transferbeleid van Tottenham. 'Voorzitter Daniel Levy zei eerder deze week dat ze flink wat geld hebben uitgegeven. Dat klopt, maar de aankopen zijn mislukkingen. Dit is daarvan het laatste voorbeeld.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.