Torres maakt zich na drie dagen rust en wereldreis op voor volgende finale

Reacties

Over het arbeidsethos van Pedri is al veel gezegd en geschreven, maar ook Pau Torres kan er wat van. De 24-jarige verdediger staat, als de voortekenen niet bedriegen, woensdagavond aan de aftrap bij Villarreal, dat met Chelsea duelleert om de Europese Super Cup.

Torres maakt zich na drie dagen rust en wereldreis op voor volgende finale
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
ns
1 - 1
Villarreal
Villarreal

Afgelopen zaterdag nog werkte Torres met Spanje de olympische finale af tegen Brazilië. Na het 2-1 verlies in Yokohama begonnen de meeste van zijn ploeggenoten aan een vakantie, maar ging de verdediger meteen weer aan het werk. Begin deze week meldde hij zich op de training van Villarreal, om vervolgens mee te reizen naar Belfast, de speelstad van de Super Cup-strijd.

Voor Torres kan de prestigieuze wedstrijd er nog wel bij in een overvolle zomer, waarin hij ook nog deelnam aan het EK. In alle zes duels van halvefinalist Spanje kwam de verdediger in actie, waarvan drie als basisspeler. Op het olympische toernooi miste Torres geen minuut.

Afgelopen seizoen speelde de verdediger 44 officiële duels voor Villarreal, dat eind mei afrekende met Manchester United in de finale van de Europa League. Het leverde de Spaanse subtopper naast de deelname aan de strijd om de Super Cup ook een rechtstreeks Champions League-ticket op.

Wat had Villarreal-coach Unai Emery te zeggen op de persconferentie voor de clash tegen Chelsea?

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Villarreal
Meer over Villarreal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.