Toptransfer voor piepjonge Beuvink: van de KKD naar AC Milan

Reacties

Wes Beuvink (25), nu nog hoofd scouting bij FC Groningen, heeft een prachtige transfer te pakken. Beuvink gaat per 1 april aan de slag bij AC Milan. Dat meldt zijn huidige werkgever maandag.

Toptransfer voor piepjonge Beuvink: van de KKD naar AC Milan
© Pro Shots

De Trots van het Noorden maakt op de clubwebsite melding van het vertrek van Beuvink in een artikel waarin wordt uitgelegd hoe de club de aanstaande transferperiode gaat aanvliegen op organisatorisch vlak. Beuvink wordt opgevolgd door Arno de Jong, thans eindverantwoordelijke voor de jeugdscouting bij de club en behalve met deze promotie ook beloond met een nieuwe verbintenis bij Groningen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Beuvink kwam in september 2019 in dienst bij FC Groningen, nadat hij op zeer jonge leeftijd al naam had gemaakt met zijn oog voor voetbaltalenten. Zijn werk in de Euroborg is duidelijk niet onopgemerkt gebleven: per volgende week gaat hij aan de slag bij een Europese topclub.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.