Toptalent kiest voor vertrek bij Werder Bremen

Reacties

Serge Gnabry trekt de deur achter zich dicht bij Werder Bremen. De 21-jarige sterkhouder van de Duitse club maakt gebruik van een clausule in zijn contract, waardoor hij aan het einde van dit seizoen transfervrij kan vertrekken. De Duitser stond oorspronkelijk tot medio 2020 onder contract bij de club.

Toptalent kiest voor vertrek bij Werder Bremen

Tijdens de transferperiode in de vorige zomer kwam Gnabry over van Arsenal. Dit seizoen was hij in de Bundesliga goed voor elf doelpunten en twee assists in 27 wedstrijden. Zijn prestaties in de Bundesliga leverden hem een debuut bij het nationale elftal op. Werder Bremen betreurt dan ook de beslissing van de middenvelder. 'Het is natuurlijk erg jammer dat Serge ons verlaat. Hij heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt en hij heeft ons met sterke prestaties geholpen als team', stelt trainer Alexander Nouri op de clubwebsite van Werder Bremen.

Het is niet bekend waar Gnabry volgend seizoen onder contract staat. Duitse media linken hem aan Hoffenheim, maar Werder Bremen-directeur Frank Baumann stelt alleen dat Gnabry een volgende stap in zijn carrière wil maken. Werder Bremen werd dit seizoen achtste in de Bundesliga en viel daarmee net buiten de plekken voor Europees voetbal. Hoffenheim voetbalde voldoende punten bij elkaar voor de vierde plek en speelt in de play-offs van de Champions League voor een plek in de groepsfase.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.