Topscorer Veldwijk onderstreept supervorm met hattrick in tien minuten

Reacties

Lars Veldwijk is op z'n zachtst gezegd flink op dreef in het nieuwe Zuid-Koreaanse seizoen. De Nederlandse spits, international van Zuid-Afrika overigens, scoort erop los in de K League en staat inmiddels bovenaan de topscorerslijst. Zijn supervorm kwam tot uiting met een hattrick in tien minuten.

Topscorer Veldwijk onderstreept supervorm met hattrick in tien minuten
© Imago

Zondagmiddag was het weer raak voor de spits van Suwon FC, in de 31ste minuut maakte hij de 1-1 tegen Ulsan Hyundai. Veldwijk verschalkte daarmee een landgenoot, verdediger Dave Bulthuis werd geklopt bij een corner. De openingstreffer werd eveneens gemaakt door een oude bekende: Valeri Qazaishvili opende tien minuten voor de treffer van Veldwijk de score.

De goal van de ex-speler van Vitesse werd echter razendsnel weggestreept door Veldwijk. Na zijn 1-1 was het ook raak in de 38ste en 41ste minuut. Na rust tekende de Nederlander ook nog voor zijn vierde goal.

In totaal staat Veldwijk op dertien goals in Zuid-Korea, waarmee hij competitietopscorer is. Twaalf van zijn dertien goals maakte Veldwijk in zijn laatste tien competitieduels.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.