'Top-quarterback' Foden krijgt volop lof van Keane: 'Hij is net Tom Brady'

Reacties

Roy Keane is zéér onder de indruk van Phil Foden, die zaterdagavond imponeerde namens Engeland. De ITV-analyticus heeft de nodige complimenten over voor het talent van Manchester City.

'Top-quarterback' Foden krijgt volop lof van Keane: 'Hij is net Tom Brady'
Andorra
Andorra
0 - 5
Engeland
Engeland

The Three Lions wonnen zaterdag in de WK-kwalificatie afgetekend met 0-5 bij Andorra. Vooral de 0-2 was fraai, mede omdat Foden met een schitterende pass de assist verzorgde. Sowieso was de 21-jarige aanvallende middenvelder een van de absolute uitblinkers. Dat levert hem nu een schitterende recensie op van Manchester United-icoon Keane, die toch doorgaans niet bepaald bekendstaat om zijn positieve uitingen.

In het geval van Foden kan hij echter niet anders dan lyrisch zijn. 'Ik hou van American Football, en Foden speelt de laatste tijd echt als een top-quarterback', aldus Keane bij ITV. 'Hij is net Tom Brady (de beste American Football-speler aller tijden, red.). Hij zoekt en vindt altijd de lopende mensen, het ziet er allemaal zo makkelijk uit bij hem. Hij is volwassen aan het worden en speelt veel bij Man City, in de grote wedstrijden zien we hem vaak.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.