Toni Kroos maakt comeback bij Duitse elftal: 'Ben er klaar voor'

Reacties

Toni Kroos maakt een verrassende comeback bij de Duitse nationale ploeg. Dat maakte de 34-jarige middenvelder van Real Madrid donderdagmiddag bekend op Instagram.

Toni Kroos maakt comeback bij Duitse elftal: 'Ben er klaar voor'
© Pro Shots

'Jongens, kort maar krachtig: ik ga weer voor Duitsland spelen vanaf maart', begon Kroos zijn bericht. 'Waarom? Omdat ik gevraagd ben door de bondscoach. Ik ben er klaar voor en ik weet zeker dat er veel meer mogelijk is met het team op het EK dan de meeste mensen geloven.' De eerstvolgende interland van Duitsland is op 23 maart tegen Frankrijk. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De technische middenvelder stopte in de zomer van 2021 bij de nationale ploeg, maar keert nu dus terug. Net op tijd om het EK in eigen land mee te maken. Dat begint op 14 juni met Duitsland tegen Schotland in München. Verder speelt Duitsland tegen Hongarije en Zwitserland in de groepsfase. Kroos speelde 106 interlands en scoorde daarin zeventien keer. 

Kroos is bezig aan sterk seizoen bij Real Madrid, de koploper van La Liga. De technicus scoorde een keer en gaf al zeven assists. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Duitsland
Meer over Duitsland
Meer T. Kroos
Meer over T. Kroos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.