Tomkins beticht Van Persie van kwaadaardig gedrag

Reacties

James Tomkins is absoluut niet te spreken over het gedrag van Robin van Persie. De aanvaller van Manchester United plaatste volgens de verdediger van West Ham United in het onderlinge duel van zondag 'een schandalige elleboogstoot'.

Tomkins beticht Van Persie van kwaadaardig gedrag

Tomkins brak in de confrontatie zondag zijn neus, al gebeurde dat niet in het bewuste duel met Van Persie, maar na een botsing met Marouane Fellaini. Toch beticht de 25-jarige Engelsman niet de Belg, maar Van Persie van kwaadaardig gedrag.

'Bij Fellaini kan ik niet met zekerheid zeggen of hij het expres doet, maar bij Van Persie is dat het wel het geval', zegt Tomkins in gesprek met The Guardian. 'Hij kijkt eerst naar mij en geeft me vervolgens een elleboogstoot. Deze actie was kwaadaardiger dan die van Fellaini.'

'Ik wil niet zeggen dat Van Persie er met rood af had gemoeten, maar ik vond het sowieso een gele kaart', aldus Tomkins. Scheidsrechter Mark Clattenburg oordeelde anders en greep niet in. Het duel van afgelopen zondag eindigde in 1-1 dankzij een late gelijkmaker van Daley Blind.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.