Tomasson kreeg van alle opties bij Blackburn Rovers het beste gevoel

Reacties

Jon Dahl Tomasson vervolgt zijn trainersloopbaan in Engeland. De Deense oud-international gaat aan de slag bij Championship-club Blackburn Rovers.

Tomasson kreeg van alle opties bij Blackburn Rovers het beste gevoel
© Pro Shots

Tomasson was na zijn dienstverbanden bij Excelsior, Roda JC en Malmö FF op zoek naar een nieuwe uitdaging. De voormalig Feyenoorder heeft die nu gevonden in Blackburn Rovers, waar hij tekende tot medio 2025. 'Na mijn vertrek bij Malmö heb ik gekeken naar de juiste club. Ik had veel opties, maar ik kreeg in de gesprekken bij deze club echt een goed gevoel. Ik wist dat ik mijn volgende uitdaging had gevonden.'

Tomasson, die Remy Reynierse meeneemt als assistent, staat te trappelen van ongeduld om te beginnen op Ewood Park. 'Ik ben erg trots om aan de slag te gaan bij Blackburn Rovers, een club met veel traditie en ook veel ambitie. Het zal een flinke uitdaging worden, maar het is iets waar ik naar uit kijk.'

Drievoudig Engels kampioen Blackburn Rovers werd in het afgelopen seizoen achtste in het Championship. De Premier League-winnaar van 1995 degradeerde in 2012 uit de hoogste afdeling in Engeland en belandde in 2017 nog in de League One.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.