Toivonen keert terug op oude nest: 'Ik ben nog steeds dezelfde Ola'

Reacties

Ola Tiovonen keert na ruim elf jaar terug op de Zweedse velden. De 33-jarige aanvaller heeft zich tot eind 2022 verbonden aan zijn oude club Malmö FF.

Toivonen keert terug op oude nest: 'Ik ben nog steeds dezelfde Ola'
© Pro Shots

Toivonen vertrok in januari 2009 bij Malmö om zijn geluk in het buitenland te beproeven. Na vijf jaar bij PSV speelde de aanvaller voor Stade Rennes, Sunderland en Toulouse om in 2018 te kiezen voor het avontuur bij Melbourne Victory.

Vanwege de coronacrisis kwam er vorige week een voortijdig einde aan zijn verblijf bij de Australische club. Toivonen achtte een terugkeer naar Europa gewenst, liet zijn contract ontbinden en vond onderdak bij zijn oude club Malmö.

'Het was lang wachten, maar nu ben ik hier', zei Toivonen terug op het oude nest. 'Het voelt geweldig hier terug te zijn. Sinds ik vertrok heb ik altijd de wens gehad terug te keren. Ik heb de club ook altijd gevolgd in mijn jaren in het buitenland. De club heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt, ik keer terug bij de beste club van Scandinavië. Ik ben zelf nog steeds dezelfde Ola, die voor het voetbal leeft en ten koste van alles wil winnen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.