Titelstrijd nieuw leven ingeblazen? 'Dat zou me verbazen'

Reacties

Het gat tussen Feyenoord en koploper PSV is verkleind naar zeven punten, maar trainer Arne Slot heeft niet direct het gevoel dat de titelstrijd zondag compleet op zijn kop is gezet.

Titelstrijd nieuw leven ingeblazen? 'Dat zou me verbazen'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
4 - 2
FC Utrecht
FC Utrecht

PSV ging zaterdag onderuit op bezoek bij NEC, wat voor de Eindhovenaren de eerste competitienederlaag van dit seizoen was. Feyenoord leek in eerste instantie niet te gaan profiteren tegen FC Utrecht, de bezoekers kwamen in de eerste helft op een 0-2 voorsprong. Feyenoord zette dat echter recht in de tweede helft en verkleinde de achterstand.

Daardoor ging het op het persmoment over de titelstrijd. Slot: 'Ik geloof in mijn eigen elftal, dat ze nooit opgeven. Dat geldt ook voor de stand op de ranglijst, mijn spelers gaan door tot het niet meer zou kunnen.' Toch weet Slot dat PSV niet zomaar nog een keer punten gaat verspelen.

De coach keek zaterdag mee met de wedstrijd in Nijmegen. 'NEC was heel goed, maar het was niet raar geweest als PSV toch gewonnen had. Met het programma van PSV, zou het mij verbazen als ze nog zoveel punten weggeven.' PSV speelt nog tegen Excelsior, AZ, Vitesse, SC Heerenveen, Sparta Rotterdam, Fortuna Sittard en RKC Waalwijk.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSV
33
28
4
1
108-20
+88
88
2
Feyenoord
33
25
6
2
88-26
+62
81
* Actueel tot en met 13 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.