Tissoudali en Fortuna Sittard-coach vallen in de prijzen

Reacties

De Bronzen Stier voor Beste Speler van de vierde periode in de Jupiler League is voor Tarik Tissoudali. De 25-jarige aanvaller van De Graafschap volgt zijn ploeggenoot Mark Diemers op, die de prijs na de derde periode in ontvangst nam. Ook het gepromoveerde Fortuna Sittard valt in de prijzen.

Tissoudali en Fortuna Sittard-coach vallen in de prijzen

Tissoudali was samen met Andrija Novakovich (Telstar), Mart Lieder (FC Eindhoven) en Perr Schuurs (Fortuna Sittard) genomineerd voor de Bronzen Stier. De voormalig jeugdinternational van Marokko scoorde vijf keer in de laatste negen duels van De Graafschap, dat tot de laatste speeldag meestreed om de periodetitel, vierde werd in de eindklassering en via de play-offs nog meedingt naar promotie.

De prijs voor Beste Trainer van de vierde periode gaat naar Claudio Braga. Samen met assistent Kevin Hofland leidde de Portugese trainer (foto) Fortuna Sittard tijdens de laatste speelronde naar promotie. De Limburgers werden door hun ijzersterke eindsprint tevens periodekampioen. Jong PSV-aanvaller Nikolai Laursen krijgt de Bronzen Stier voor Beste Talent van de afgelopen periode.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.