Tierney krijgt slecht nieuws na oplopen schouderblessure

Reacties

Arsenal moet aanwinst Kieran Tierney de komende maanden missen. De schouder van de vleugelverdediger schoot in de gewonnen uitwedstrijd tegen West Ham United (1-3) uit de kom en een operatie is noodzakelijk. De revalidatie gaat zo'n drie maanden duren, meldt Arsenal op de website.

Tierney krijgt slecht nieuws na oplopen schouderblessure
© Pro Shots

Voor Tierney ging het al vroeg in het duel met West Ham mis, binnen het half uur moest de Schotse linksback het veld verlaten. Toen leek het al ernstig te zijn, want Tierney ondersteunde zijn eigen arm en schouder met zijn wedstrijdshirt.

Na onderzoek is gebleken dat een operatie noodzakelijk is, waardoor de revalidatieperiode een stuk langer duurt dan na een gebruikelijke schouder uit de kom. Het is een volgende klap voor Tierney, die afgelopen zomer de stap van Celtic naar Arsenal maakte. Hij kwam binnen met een heupblessure, waardoor hij de eerste wedstrijden van het seizoen al moest missen.

Tierney speelde tot dusver elf duels in het shirt van Arsenal, maar zal pas terugkeren als Arsenal de zestiende finale van de Europa League al heeft afgewerkt. Ondanks een gelijkspel tegen Standard Luik (2-2) van afgelopen donderdag werd Arsenal groepswinnaar. In de Premier League staat de formatie uit Londen op een teleurstellende tiende plek.

Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.