Tiental Sevilla incasseert gevoelige tik op weg naar Old Trafford

Sevilla heeft vrijdag een welkome overwinning door de vingers laten glippen. Met een man minder werd in de extra tijd een 2-0 voorsprong uit handen gegeven.

Sevilla
Sevilla
2 - 2
Celta de Vigo

Voor Sevilla dreigde het een verloren avond te worden, toen Pape Gueye in de negentiende minuut zijn tweede gele kaart van de wedstrijd incasseerde. Maar met tien man werd een basis gelegd voor de zege op Celta de Vigo.

Youssef En Nesyri deed Ramón Sanchez Pizjuan op slag van rust in juichen uitbarsten. In de 81ste minuut zorgde Marcos Acuña voor een volgende vreugde-uitbarsting. Zijn schot van afstand leek een geruststellende marge te bieden.

Celta kreeg echter nieuwe hoop door de treffer van Miguel Rodríguez. In de extra tijd ging het verder mis voor Sevilla. Gonçalo Paciência maakte er met een harde kopbal 2-2 van, waarna de thuisploeg na de rode kaart voor Acuña het duel met negen man beëindigde.

Voor Sevilla was een zege welkom geweest in de strijd tegen degradatie en als opsteker op weg naar de komende ontmoeting met Manchester United, dat donderdag in de Europa League op Old Trafford de Spaanse ploeg tegenover zich krijgt.