'Tevreden Simeone beloont concurrent Memphis met nieuw contract'

Reacties

Atlético Madrid is blij met Álvaro Morata. De spits kreeg er met Memphis Depay afgelopen winter een concurrent bij, maar trainer Diego Simeone wil de Spanjaard dolgraag langer bij de club houden.

'Tevreden Simeone beloont concurrent Memphis met nieuw contract'
© Pro Shots

Volgens Relevo ziet Simeone in Morata een belangrijke bouwsteen van Atlético. Hoewel zijn contract nog tot medio 2024 doorloopt, wil de Argentijn zijn aanvaller dolgraag langer binden. Morata zou zelfs al een aanbieding in beraad hebben.

Tien doelpunten maakte Morata dit seizoen in La Liga. Sinds de komst van Memphis werd zijn rol echter geringer. Het aantal speelminuten werd minder, doordat de Oranje-aanvaller zich steeds beter begon te profileren. Al sinds 30 december liet Simeone Morata geen negentig minuten meer in het veld staan.

Toch is Simeone dolgelukkig met de aanvaller. Morata wordt gezien als belangrijke leider en ook zijn betrokkenheid wordt in Madrid geprezen. De oefenmeester is erg blij met de bijdrage van de spits, zowel op als naast het veld.

Morata zou zelf ook graag langer blijven. Sterker, de spits lijkt zijn agenten te hebben gesommeerd niet naar andere clubs te luisteren. Hoewel er in Madrid een contract klaarligt, zit er geen positieverbetering in, meldt het Spaanse medium. Dat lijkt Morata niet te deren, want de spits ziet zijn toekomst in de formatie van Simeone.

Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.