Tévez ontkent: 'Ik raakte niet geblesseerd in de gevangenis'

Reacties

Carlos Tévez heeft het verhaal dat hij geblesseerd zou zijn geraakt bij het spelen van een vriendschappelijk wedstrijdje in de gevangenis naar het rijk der fabelen verwezen.

Tévez ontkent: 'Ik raakte niet geblesseerd in de gevangenis'

De 34-jarige Tévez kampt met een blessure aan zijn kuitspier en in de Argentijnse media verscheen het gerucht dat de aanvaller deze kwetsuur zou hebben opgelopen in de bajes. De broer van Tévez zit achter slot en grendel en El Apache zou bij een bezoek aan zijn broer een balletje hebben getrapt met een paar bajesklanten. Dat zou vervelend zijn geëindigd voor Tévez, met een kuitblessure.

De 76-voudig international ontkent dit merkwaardige verhaal in gesprek met TyC Sports: 'Ik ben geblesseerd geraakt in de sportschool', zegt Tévez. 'Ik zou echt niet zo stom zijn om een wedstrijd te gaan spelen in de gevangenis. Ik las ook een verhaal dat ik geblesseerd zou zijn geraakt tijdens het golfen. Er verschijnt zoveel onzin, het is onmogelijk om op ieder gerucht te reageren.'

Tévez praat niet over de verwachte revalidatieduur: volgens Argentijnse media staat de spits ongeveer een maand buitenspel. In dat geval zal hij een behoorlijk deel van de ontknoping in de titelstrijd moeten missen. Boca Juniors staat momenteel bovenaan in de Argentijnse competitie en is hard op weg naar het kampioenschap.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.