Tete zit Ten Hag dwars met eerste doelpunt in de Premier League

Reacties

Kenny Tete heeft zijn eerste doelpunt in de Premier League te pakken. De rechtsback van Fulham opende zondag de score op bezoek bij Manchester United. 

Tete zit Ten Hag dwars met eerste doelpunt in de Premier League
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 1
Fulham
Fulham

Bij de ontmoeting tussen United en Fulham staat niets meer op het spel. The Red Devils verzekerden zich van een Champions League-ticket, de bezoekers uit Londen maken geen kans meer op Europees voetbal. Dat weerhield Fulham er niet van om er op Old Trafford een wedstrijd van te maken. Voor Tete zou het hoe dan ook een dag worden om niet te vergeten.

De rechtsback kopte uit een corner van Willian zijn eerste doelpunt in de Premier League binnen (0-1). Tete scoorde vorig seizoen twee doelpunten in het Championship, maar dat was hem op het hoogste niveau nog niet gelukt. Fulham kreeg vijf minuten later een uitgelezen mogelijkheid om de score te verdubbelen. Aleksandar Mitrovic mocht aanleggen voor een penalty, maar zag David de Gea redden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.