Tete kermt het uit van de pijn: directe rode kaart voor Mitchell

Reacties

Een zware overtreding van Tyrick Mitchell op Kenny Tete resulteerde maandagmiddag in een rode kaart tijdens de wedstrijd tussen Crystal Palace en Fulham. De Nederlandse verdediger moest behandeld worden, maar kon wel verder.

Tete kermt het uit van de pijn: directe rode kaart voor Mitchell
© Viaplay
Crystal Palace
Crystal Palace
0 - 3
Fulham
Fulham

Na 33 minuten spelen nam Mitchell de bal op het middenveld aan op de borst. Het leer stuitte te ver van Mitchell af, waarna hij de schade probeerde te herstellen met een uitgestoken been. Tete was eerder bij de bal en werd geraakt door Mitchell, die een directe rode kaart ontving van arbiter Bobby Madley.

De rode kaart werd toegekend toen Crystal Palace al met 0-1 achterstond. Fulham greep de leiding via een kopbal van de vrijgelopen Bobby Reid na een voorzet van Aleksandar Mitrovic. In de tweede helft kreeg ook James Tomkins rood (via tweemaal geel), waardoor Crystal Palace verder moest met negen man.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.