'Terugkeer Younes in Bundesliga van korte duur: vertrek bij Frankfurt nabij'

Reacties

Amin Younes is op weg naar de uitgang bij Eintracht Frankfurt. De voormalig aanvaller van Ajax staat volgens Duitse media aan de vooravond van een avontuur in Saoedi-Arabië.

'Terugkeer Younes in Bundesliga van korte duur: vertrek bij Frankfurt nabij'
© Pro Shots

Volgens Sky Deutschland en Sport1 heeft Frankfurt met Al-Shabab een akkoord bereikt over een transfersom van vier miljoen euro, waardoor het vertrek van Younes naar verwachting nog deze week gestalte zal krijgen.

Frankfurt sloot vorig jaar een huurdeal voor twee seizoenen met Napoli en zou nu de optie tot koop van twee miljoen euro lichten, om Younes vervolgens te laten vertrekken. Dat terwijl hij vorig seizoen nog een opleving kende en zelfs weer in beeld kwam als international.

Younes dacht bij Frankfurt dan ook op zijn plek te zijn, maar na de komst van trainer Oliver Glasner - de voorganger van Mark van Bommel bij VfL Wolfsburg - veranderden zijn perspectieven. Het leidt nu tot een vertrek naar het Midden-Oosten.

En dus is Younes na zijn vertrek bij Ajax in 2018 nu toe aan zijn derde club. Bij Napoli groeide de 28-jarige vleugelaanvaller na een enorme soap rond zijn transfer nooit uit tot vaste waarde. Zijn terugkeer in de Bundesliga blijkt nu ook van korte duur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.