Terugkeer Van Beek mooie opsteker voor Feyenoord

Reacties

Sven van Beek zit voor het eerst dit seizoen bij de wedstrijdselectie van Feyenoord voor een officieel duel. De verdediger begint op de bank als Feyenoord het in speelronde 24 opneemt tegen Fortuna Sittard. Achterin is er nog meer goed nieuws, want ook Rick Karsdorp heeft een basisplaats.

Terugkeer Van Beek mooie opsteker voor Feyenoord
© Pro Shots

De rechtsback start tijdens een competitieduel voor het eerst in de basisopstelling van Feyenoord sinds 3 november 2019, toen hij vanaf de aftrap speelde tegen VVV-Venlo. Voor Van Beek is het een stuk langer geleden dat hij in actie kwam voor de Rotterdammers.

De centrumverdediger maakte vorig seizoen toevallig genoeg zijn laatste officiële speelminuten tegen Fortuna Sittard, toen Feyenoord op 15 mei 2019 met 1-4 won in Limburg. Sindsdien stond de mandekker met diverse blessures aan de kant.

Zoals trainer Dick Advocaat voor de wedstrijd al aankondigde, start Róbert Bozeník als spits voor Feyenoord. Advocaat had een puzzel te leggen omdat zowel Nicolai Jørgensen als Luis Sinisterra er niet bij is tegen Fortuna. Bozeník wordt in de aanval ondersteund door Steven Berghuis en Sam Larsson.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

© Feyenoord
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer S. van Beek
Meer over S. van Beek
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.