Terugkeer Kroos bezorgt Ancelotti luxeprobleem bij Real Madrid

Reacties

Toni Kroos kan in het Champions League-duel met FC Sheriff zijn eerste minuten van het seizoen maken. De Duitse middenvelder is hersteld van een liesblessure en keert terug in de wedstrijdselectie van Real Madrid.

Terugkeer Kroos bezorgt Ancelotti luxeprobleem bij Real Madrid
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
1 - 2
Sheriff Tiraspol
Sheriff Tiraspol

Kroos kwam sinds de uitschakeling met Duitsland op het afgelopen EK nog niet in actie voor De Koninklijke. De 31-jarige routinier kampte met een liesblessure en was ruim twee maanden uit de roulatie. In de thuiswedstrijd tegen FC Sheriff lonkt een rentree voor Kroos, die door trainer Carlo Ancelotti is beloond met een plekje in de wedstrijdselectie.

'Het is belangrijk dat we Kroos, Valverde, Asensio, Isco en Camavinga op het middenveld tot onze beschikking hebben', zei de Italiaanse oefenmeester op de persconferentie in aanloop naar het duel. 'Ze gaan allemaal van pas komen dit seizoen. Het is niet lastig om een opstelling te maken, dat zou het pas zijn als we geen spelers van deze kwaliteit zouden hebben.'

Ongeslagen
Real Madrid en FC Sheriff trappen dinsdag om 21.00 uur af in Bernabeu. De Moldavische debutant verraste tijdens de eerste speelronde door in eigen huis Shakhtar Donetsk te verslaan (2-0). Real Madrid sloeg vlak voor het sluiten van de markt toe op bezoek bij Internazionale (0-1). 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep D UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
6
5
0
1
14-3
+11
15
2
Internazionale
6
3
1
2
8-5
+3
10
3
Sheriff Tiraspol
6
2
1
3
7-11
-4
7
4
Sjachtar Donetsk
6
0
2
4
2-12
-10
2
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.