Teruggekeerde fans zien op Old Trafford droomgoal én puntenverlies Man Utd

Reacties

Manchester United heeft de in het stadion teruggekeerde fans niet kunnen trakteren op een overwinning. Fulham verraste op Old Trafford met een gelijkspel.

Teruggekeerde fans zien op Old Trafford droomgoal én puntenverlies Man Utd
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
1 - 1
Fulham
Fulham

Na meer dan een jaar waren er weer toeschouwers in Old Trafford om Manchester United in de Premier League aan het werk te zien. De tienduizend fans werden na een kwartier op hun wenken bediend door Edinson Cavani. De Uruguayaanse spits werd na een fraai hakje van Bruno Fernandes vrijgespeeld en schoot de bal van ruim dertig meter over Fulham-doelman Alphonse Areola.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Deze droomgoal bleek niet de opmaat voor meer spektakel op Old Trafford. Het al gedegradeerde Fulham, waar Kenny Tete op de bank begon en in de slotfase nog inviel, hoefde niet meer goals te incasseren. Sterker nog, een kwartier voor tijd kwamen The Cottagers langszij. Joe Bryan was met een rake kopbal de gelukkige namens de gasten.

Voor Manchester United, waar Donny van de Beek in de slotfase als vervanger van Cavani binnen de lijnen kwam, kan het puntenverlies gevolgen hebben voor de tweede plaats in de Premier League. Leicester City kan later op de avond de achterstand terugbrengen tot twee punten. De remise was ook een tegenvaller in de voorbereiding op de Europa League-finale van volgende week tegen Villarreal.

Southampton
Southampton
0 - 2
Leeds United
Leeds United

Leeds United zette woensdag Southampton op eigen veld opzij. De gevierde man was Patrick Bamford, die met zijn treffer in de 73ste minuut voor een mijlpaal zorgde. Hij werd de eerste speler in de Premier League in de laatste zestien jaar die tien keer op vreemde bodem scoorde voor een promovendus. Tyler Roberts tekende in blessuretijd voor de beslissing in het voordeel van The Whites.

Premier League

Stand Premier League 2020/2021

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
27
5
6
83-32
+51
86
2
Manchester United
38
21
11
6
73-44
+29
74
3
Liverpool
38
20
9
9
68-42
+26
69
4
Chelsea
38
19
10
9
58-36
+22
67
5
Leicester City
38
20
6
12
68-50
+18
66
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.