Terry niet in wedstrijdselectie voor CL-duel met PSG

Reacties

Chelsea-manager Guus Hiddink kan dinsdagavond op bezoek bij Paris Saint-Germain geen beroep doen op John Terry. De Engelsman mist de Champions League-wedstrijd vanwege een spierblessure.

Terry niet in wedstrijdselectie voor CL-duel met PSG

De 35-jarige mandekker viel zaterdag geblesseerd uit in het duel met Newcastle United (5-1 zege). Hiddink gaf direct na de overwinning aan te vrezen Terry te moeten missen in Parijs vanwege een hamstringkwetsuur. 'We spelen dinsdag al en hebben slechts twee dagen om te herstellen. Dat is eigenlijk te weinig. Zondag weten we meer over de ernst van kwetsuur', aldus de Nederlander bij Sky Sports.

Terry maakte maandag nog wel zijn opwachting tijdens de training, maar bleek niet fit genoeg. Kurt Zouma is vanwege een zware knieblessure eveneens niet beschikbaar, waardoor Gary Cahill de enige fitte centrumverdediger is in de selectie van Hiddink.

Oscar is terug na een kuitblessure, terwijl Nemanja Matic dinsdag een schorsing uitzit. Terry kon in de Franse hoofdstad zijn 700ste wedstrijd spelen voor The Blues. De centrumverdediger is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen bij Chelsea. Het contract van Terry loopt na dit seizoen af en de Engelsman liet weten dat de club niet met hem verder wil.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.