'Ten Hag wil trio overbodige spelers volgende maand lozen'

Reacties

Erik ten Hag wil zijn selectie in januari uitdunnen. Casemiro, Raphaël Varane en Jadon Sancho zijn tegen een aannemelijk bod op te halen op Old Trafford, omdat de Nederlandse manager de selectie naar zijn hand wil zetten.

'Ten Hag wil trio overbodige spelers volgende maand lozen'
© Pro Shots

Dat is althans de informatie die The Independent donderdagmiddag openbaart. De clubleiding van United zou nog altijd van mening zijn dat Ten Hag de lasten draagt van zijn vele voorgangers in de dug-out van de Engelse recordkampioen, en dat het de hoogste tijd is dat er eens de bezem door de selectie wordt gehaald. Deze zomer stonden Harry Maguire en Scott McTominay naar verluidt op de nominatie om te vertrekken, maar die twee bleven en hebben zich sindsdien indrukwekkend teruggeknokt.

Van de drie potentiële vertrekkers waarvan nu gewag wordt gemaakt, is de naam van Casemiro allicht de meest verrassende. De Braziliaan had vorig seizoen erg veel indruk gemaakt, maar zou niet het soort middenvelder zijn waar Ten Hag naar op zoek is. Ook zou Casemiro op dit moment zelf op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Varane is zijn basisplek kwijtgeraakt aan onder meer de herrezen Maguire. Ook Victor Lindelöf krijgt op dit moment de voorkeur boven de dertigjarige Fransman, die een enorm weeksalaris zou opstrijken bij de club en ook om die reden uit mag kijken naar een nieuwe werkgever. Tot slot is het aanbieden van Sancho, die door Ten Hag al een poos niet meer gebruikt wordt, voor niemand een verrassing.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.