Ten Hag wil excuses van Fulham na spottend filmpje over Fernandes

Reacties

Erik ten Hag heeft geen goed woord over voor de social media-afdeling van Fulham. De manager van Manchester United wil excuses vanuit West-Londen over een filmpje van Bruno Fernandes dat de club op zijn TikTok-kanaal postte.

Ten Hag wil excuses van Fulham na spottend filmpje over Fernandes
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
3 - 1
Manchester United
Manchester United

Fernandes kwam zaterdag in het duel tussen United en Fulham ten val, gesticuleerde wild naar scheidsrechter Michael Oliver en greep naar zijn been. Toen de Portugees doorkreeg dat Oliver hem geen vrije trap ging geven, stond hij snel weer op. Fulham kon daar de humor wel van inzien en postte de beelden op TikTok, voorzien van een komisch muziekje en het bijschrift 'We zijn zo blij dat het goed met hem gaat'. Ten Hag kon daar niet om lachen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ten Hag kon daar niet om lachen. 'Ik wist dit niet, maar als ze dat hebben gedaan, is dat niet oké. Het is echt niet goed dat clubs zulke statements maken, want dat is totaal ongepast en verkeerd. Ze zouden daar hun excuses voor moeten aanbieden', aldus de Nederlandse manager op de persconferentie waarin vast werd vooruitgekeken naar de stadsderby tegen Manchester City van aanstaande zondag. Ten Hag nam het vervolgens voor zijn pupil op.

Ten Hag nam het vervolgens andermaal voor zijn pupil op. 'Bruno is een zeer gepassioneerde en creatieve voetballer. Hij heeft het meeste gecreëerd van alle spelers in de Premier League. En tegenstanders zoeken hem, zeker na zaterdag. De scheidsrechter moet hem in bescherming nemen. Ze zagen hun kans schoon, vanaf het begin al. Zo duidelijk was het', aldus Ten Hag.

Update uit de lappenmand
De coach uit Haaksbergen maakte verder bekend dat hij het in de stadstwist met dezelfde spelers moet doen als woensdagavond in het gewonnen bekerduel met Nottingham Forest. 'Bruno Fernandes en Raphaël Varane hebben de wedstrijd van woensdag goed doorstaan, ik denk dat ze er zondag dus ook bij kunnen zijn. Verder denk ik niet dat er spelers terugkomen, dus zullen we het met dezelfde spelers doen als tegen Forest', voorspelde Ten Hag.

Dat zou betekenen dat Harry Maguire niet op tijd hersteld is van zijn blessure. United mist momenteel verder ook Aaron Wan-Bissaka, Mason Mount, Rasmus Højlund, Tyrell Malacia, Anthony Martial, Lisandro Martínez en Luke Shaw.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
3
Liverpool
35
22
9
4
77-36
+41
75
4
Aston Villa
35
20
7
8
73-52
+21
67
5
Tottenham Hotspur
32
18
6
8
65-49
+16
60
6
Manchester United
34
16
6
12
52-51
+1
54
7
Newcastle United
34
16
5
13
74-55
+19
53
* Actueel tot en met 28 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.