Ten Hag wijzigt ploeg op drie plekken, basisplaatsen voor Ronaldo en Malacia

Reacties

Manchester United-trainer Erik ten Hag heeft zijn ploeg op drie plekken gewijzigd vergeleken met de wedstrijd van zondag tegen Manchester City. De trainer heeft voor de Europa League-wedstrijd bij Omonia Nicosia een plekje gevonden voor Tyrell Malacia en Cristiano Ronaldo.

Ten Hag wijzigt ploeg op drie plekken, basisplaatsen voor Ronaldo en Malacia
© Pro Shots
Omonia Nicosia
Omonia Nicosia
2 - 3
Manchester United
Manchester United

Ronaldo bleef tegen City nog negentig minuten op de bank. De Portugees vervangt Marcus Rashford als aanvalsleider bij The Red Devils. Behalve Ronaldo zijn er dus nog twee nieuwe namen te verwelkomen: Victor Lindelöf neemt de plek in van Raphaël Varane, en Casemiro doet mee in plaats van Scott McTominay. Ook ex-Ajacieden Lisandro Martínez en Antony staan aan de aftrap tegen Omonia.

United moet op Cyprus een goed resultaat halen om de kansen op de volgende ronde in de Europa League groot te houden. Na een nederlaag op eigen veld tegen Real Sociedad volgde een overwinning tegen Sheriff Tiraspol. Zodoende begint United deze speelronde als tweede in de poule, achter Sociedad.

Opstelling Manchester United: De Gea, Dalot, Lindelöf, Martínez, Malacia Dalot, Casemiro, Eriksen, Fernandes, Antony, Ronaldo, Sancho.

UEFA Europa League

Stand Groep E UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Sociedad
6
5
0
1
10-2
+8
15
2
Manchester United
6
5
0
1
10-3
+7
15
3
Sheriff Tiraspol
6
2
0
4
4-10
-6
6
4
Omonia Nicosia
6
0
0
6
3-12
-9
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.