'Ten Hag voorkwam op Deadline Day vertrek bankzitter Lindelöf'

Reacties

Victor Lindelöf stond op de laatste dag van de transferperiode in de belangstelling van Eintracht Frankfurt. De Europa League-winnaar kreeg de onderhandelingen met zijn werkgever Manchester United over een huurtransfer niet rond, Erik ten Hag speelde daar een sleutelrol in.

'Ten Hag voorkwam op Deadline Day vertrek bankzitter Lindelöf'
© Pro Shots

Dat meldt BILD dinsdag. Lindelöf zou zelf wel oren hebben naar een tijdelijke overgang naar de Bundesliga, maar Ten Hag wilde het niet hebben. Zodoende maakt de 28-jarige Zweed het seizoen gewoon af op Old Trafford, waar hij inmiddels al sinds 2017 speelt.

Of ja, speelt: echt veel speeltijd is hem niet gegeven in Manchester. Ten Hag heeft Lisandro Martínez en Raphaël Varane momenteel als voorkeursduo in het hart van de verdediging, en ook Harry Maguire en Phil Jones zijn nog opties. Zodoende kwam Lindelöf dit seizoen pas in zes competitiewedstrijden in actie. Een transfer naar Frankfurt had hem naast de kans op meer speeltijd ook Champions League-voetbal gebracht, want Die Adler nemen het over drie weken op tegen Napoli.

Spelersprofiel

V. Lindelöf


Geboortedatum:
17 juli 1994
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Västerås
Nationaliteit
Zweden
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
80 kg
Huidige club:
Manchester United
Nationaal team:
Zweden
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.