Ten Hag verwacht geen mutaties meer bij Ajax

Reacties

Erik ten Hag verwacht weinig vuurwerk op de laatste dag van de transferperiode. De trainer van Ajax bekeek in de afgelopen dagen nog wel meerdere opties, maar gaat ervan uit dat hij met de huidige selectie de komende maanden tegemoet zal treden.

Ten Hag verwacht geen mutaties meer bij Ajax

'Ik denk dat de selectie intact blijft', aldus Ten Hag. 'Hiermee gaan we het doen. We hebben in de afgelopen dagen nog wel een aantal dingen bekeken, maar daar is niets uitgekomen. Ik vind dat je zeker moet zijn dat een speler ook echt een toegevoegde waarde is, anders moet je het in dit stadium zeker niet doen.'

Ten Hag en directeur spelerszaken Marc Overmars bekeken onder meer mogelijkheden van spelers die op meerdere posities inzetbaar zouden zijn. Maar die bleken niet aan de wensen te voldoen of onhaalbaar. Ten Hag was afgelopen zomer nadrukkelijk aanwezig in het transferbeleid van de club en was samen met Overmars eindverantwoordelijk voor de samenstelling van de selectie.

In samenspraak met de rest van de staf, de directie, de scouting en de rvc beleefde het tweetal een sterke transferzomer. De gewilde talenten werden behouden, terwijl Ajax met onder meer Dusan Tadic en Daley Blind twee spectaculaire aankopen deed.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.