Ten Hag prijst Martínez: 'Buitengewoon om met hem te werken'

Reacties

Er was Erik ten Hag veel aan gelegen om Lisandro Martínez mee te nemen van Ajax naar Manchester United, en hij heeft er geen spijt van gekregen. De Argentijn kreeg in het begin wat kritiek, vooral om zijn geringe gestalte, maar heeft de twijfelaars inmiddels het zwijgen opgelegd.

Ten Hag prijst Martínez: 'Buitengewoon om met hem te werken'
© Pro Shots

In Engeland noemen ze hem liefkozend The Butcher, 'De Slager'. Ten Hag wil dat positief uitleggen. 'Zijn speelstijl is hard maar fair. Hij is een verdediger, en dat doet hij goed. Het is buitengewoon om met hem te werken, want hij wil elke dag beter worden. Het is mooi om hem te zien verdedigen. Zijn houding, iedereen is er dol op. De fans, de andere verdedigers. Het versterkt de teamgeest', aldus Ten Hag, die nog meer complimenten voor zijn pupil had.

'Hij is goed aan de bal, ik zie hem ook graag voetballen. Zijn houding is top, ik hoop dat we nog lang kunnen samenwerken.' Martínez en Ten Hag werken al samen sinds eerstgenoemde naar Europa kwam, samen pakten ze bij Ajax al het nodige eremetaal. De belangrijkste trofee voor Martínez pakte hij echter niet onder Ten Hag, dat was uiteraard de WK-titel eind vorig jaar met Argentinië.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Lisandro Martínez
Meer over Lisandro Martínez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.