Ten Hag over de kracht van Feyenoord: 'Totaal anders dan afgelopen jaren'

Reacties

Feyenoord heeft geen geheimen voor Erik ten Hag. Dat zei de Ajax-trainer vrijdagmiddag op zijn persconferentie in aanloop naar De Klassieker.

Ten Hag over de kracht van Feyenoord: 'Totaal anders dan afgelopen jaren'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
3 - 2
Feyenoord
Feyenoord

De Rotterdammers moesten donderdagavond behoorlijk improviseren met hun opstelling tegen Partizan Belgrado. Zo ontbraken onder meer Marcus Pedersen, Gernot Trauner en Tyrell Malacia. Het is nog onduidelijk of zij er in Amsterdam wél bij zijn. Het brengt Ten Hag niet in de war, zei hij vrijdag.

'Ik ken de principes van Feyenoord en kan me er wel een voorstelling van maken, wie er ook spelen. Ik heb van de wedstrijd tegen Partizan niet heel veel gezien, maar ik weet hoe ze spelen. Ik heb ze veel gezien dit jaar, ook in de afgelopen periode, wat dat betreft zijn er geen geheimen', aldus de Ajax-coach.

Ten Hag had complimenten over voor de Rotterdammers. 'Dit is een totaal ander Feyenoord dan we de afgelopen jaren hebben gezien. Ze willen domineren aan de bal en van achteruit opbouwen. Voorin willen ze hoog aanlopen en hoog druk zetten. Ik zie een groot verschil met andere jaren', zei de trainer.

De belangrijkste kracht van de Rotterdammers? 'Die twee punten. Dus het positiespel: ze hebben een helder idee aan de bal. En ze kunnen in hoge intensiteit hoog druk zetten.'

'Deze dreun komt hard aan in Amsterdam'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.