Ten Hag neemt het op voor zwaar bekritiseerde Onana

Reacties

Erik ten Hag vraagt de supporters om André Onana wat tijd te geven. De doelman is ongelukkig begonnen bij Manchester United en maakte de laatste maanden meerdere fouten. Volgens Ten Hag is dat onderdeel van zijn aanpassingsperiode.

Ten Hag neemt het op voor zwaar bekritiseerde Onana
© Pro Shots
Sheffield United
Sheffield United
1 - 2
Manchester United
Manchester United

'Hij weet het en wij weten het ook', zei Ten Hag op de persconferentie over de mindere periode van Onana. 'Zoals elke speler in de Premier League heeft ook hij een aanpassingsperiode nodig. Hij moet de toekomst bepalen door betere prestaties te leveren en ik weet dat hij dat gaat doen. Onana heeft het bij Barcelona, Ajax en Internazionale al laten zien en dat gaat hij ook bij ons doen.'

Zaterdag neemt Manchester United het op tegen Sheffield United in de Premier League. In dat duel kan Ten Hag niet beschikken over Casemiro, die een lichte blessure heeft opgelopen. 'Ik denk dat hij er de volgende wedstrijden wel weer bij is, op zeer korte termijn is hij weer fit.' Daarnaast gaf hij aan dat Sofyan Amrabat weer fit is en ook Raphaël Varane en Sergio Reguilón zijn weer van de partij.

Lindelöf
Daarnaast zit ook Victor Lindelöf bij de selectie van United. Hij heeft net het vreselijke drama in België achter de rug, maar heeft besloten toch te willen spelen. 'Het was een nare ervaring voor Victor. Als aanvoerder van Zweden moest hij het voortouw nemen en overal verklaringen afleggen. Hij was uitgeput en heeft niet geslapen. Maar hij is weer terug en heeft getraind. Hij zit vol energie om deze wedstrijd te spelen.'

Sancho
Ten Hag werd ook gevraagd naar de situatie van Jadon Sancho, maar de Engelsman blijft nog altijd buiten de selectie van Manchester United. 'Alles is wel over hem gezegd', was de korte reactie van Ten Hag. Sancho en Ten Hag leven al langer in onmin met elkaar na een openlijk conflict.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
10
Brighton & Hove Albion
36
12
12
12
54-58
-4
48
11
AFC Bournemouth
37
13
9
15
53-65
-12
48
12
Crystal Palace
37
12
10
15
52-58
-6
46
13
Wolverhampton Wanderers
37
13
7
17
50-63
-13
46
* Actueel tot en met 13 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.