Ten Hag kiest voor Antony, Neres, Tadic én Traoré tegen Atalanta Bergamo

Reacties

Erik ten Hag kiest voor een aanvallende opstelling in de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta Bergamo. Lassina Traoré staat in de spits en ook Dusan Tadic, David Neres en Antony hebben een basisplek in Italië.

Ten Hag kiest voor Antony, Neres, Tadic én Traoré tegen Atalanta Bergamo
© Pro Shots
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
2 - 2
Ajax
Ajax

Traoré was het afgelopen weekend met vijf goals en drie assists bij liefst acht goals betrokken tegen VVV-Venlo (0-13) en de spits uit Burkina Faso wordt daarvoor beloond met een basisplaats in het tweede Champions League-duel. Naast Traoré hebben ook Tadic, Antony én Neres een basisplaats. Voor Antony is het zijn Champions League-debuut nadat hij ontbrak tegen Liverpool.

Behalve Traoré, Tadic, Antony en Neres staan ook Andre Onana, Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind, Nicolás Tagliafico, Davy Klaassen en Ryan Gravenberch in de basiself van Ten Hag. Lisandro Martínez stond tegen Liverpool nog in de basis, maar de Argentijn neemt nu weer plaats op de bank.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Gravenberch; Antony, Neres, Tadic; Traoré.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Atalanta Bergamo-Ajax kan zomaar 13-7 worden'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.