Ten Hag kiest tegen PEC Zwolle voor Pasveer, Berghuis en Rensch

Reacties

Erik ten Hag heeft de stukjes Steven Berghuis en Devyne Rensch gebruikt om zijn puzzel te leggen. Tegen PEC Zwolle beginnen de twee Oranje-internationals in de Ajax-basis. Remko Pasveer vervangt Maarten Stekelenburg.

Ten Hag kiest tegen PEC Zwolle voor Pasveer, Berghuis en Rensch
PEC Zwolle
PEC Zwolle
0 - 2
Ajax
Ajax

Ajax moet het zaterdag tegen PEC Zwolle definitief stellen zonder Davy Klaassen, die wegens liesklachten ontbreekt. Ook Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico, die beiden pas laat terugkeerden van interlandverplichtingen, ontbreken bij het bezoek aan de hekkensluiter.

Daley Blind verhuist naar het centrum, terwijl Ten Hag opteert voor Devyne Rensch voor de vacature aan de linkerkant. Berghuis krijgt bij absentie van Klaassen de kans zich als aanvallende middenvelder te laten zien. De daardoor opengevallen plaats aan de rechterkant wordt ingevuld door Antony.

Remko Pasveer verdedigt het Amsterdamse doel. Als vervanger van de aan zijn lies geblesseerde Maarten Stekelenburg, die ook niet op de bank zit, maakt hij zijn Eredivisie-debuut voor Ajax.

Ajax won dit Eredivisie-seizoen van NEC en Vitesse, maar speelde gelijk bij FC Twente. PEC Zwolle leed louter nederlagen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.