Ten Hag in de race voor Manager van de Maand in Premier League

Reacties

Erik ten Hag is een van de drie kanshebbers voor de prijs van Manager van de Maand van februari in de Premier League. Mikel Arteta (Arsenal) en Pep Guardiola (Manchester City) zijn de andere gegadigden.

Ten Hag in de race voor Manager van de Maand in Premier League
© Pro Shots

De trainer uit Haaksbergen won vier van de vijf Premier League-duels die hij met Manchester United speelde in februari. Alleen de laatste keer ging het mis. Thuis tegen Fulham werd met 1-2 verloren. Daarvoor bond Ten Hag Luton Town (1-2), Aston Villa (1-2), West Ham United (3-0) en Wolverhampton Wanderers (3-4) aan de zegekar.

Ten Hag wist dit seizoen al eens de maandelijkse Premier League-prijs te winnen. Nadat Ange Postecoglou (Tottenham Hotspur) de prijs drie keer op rij won, was Ten Hag de winnaar van november. Woensdagavond bekerde de oud-trainer van Ajax een ronde verder in de FA Cup door Nottingham Forest nipt te verslaan.

United-spits Rasmus Højlund is een van de zeven kandidaten voor de prijs van Speler van de Maand. De andere genomineerden zijn João Gomes (Wolverhampton Wanderers), Pascal Gross (Brighton & Hove Albion), Phil Foden (Manchester City), Bukayo Saka (Arsenal), Ollie Watkins (Aston Villa) en Rodrigo Muniz (Fulham).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.