Ten Hag hevig onder vuur: 'Deze wedstrijd zal hem zijn baan gaan kosten'

Reacties

Jamie Carragher verwacht dat Erik ten Hag aan zijn laatste periode als manager van Manchester United bezig is. De Sky Sports-analist en voormalig Liverpool-speler kan zich niet voorstellen dat Ten Hag nog langer zal aanblijven na de halve finale van de FA Cup tegen Coventry City.

Ten Hag hevig onder vuur: 'Deze wedstrijd zal hem zijn baan gaan kosten'
Coventry City
Coventry City
ns
3 - 3
Manchester United
Manchester United

'Ik denk dat deze wedstrijd hem zijn baan gaat kosten', zei Carragher zondag tegen Sky Sports. 'Ik kan me niet voorstellen dat hij nu langer zal blijven. De kleedkamer van United is ondanks deze overwinning vast de meest beschamende kleedkamer die je je kunt inbeelden.'

'Iedereen zal elkaar aankijken en denken: moeten we dit nu gaan vieren?', aldus de oud-verdediger. 'Ik ben niet iemand die graag zegt dat een trainer ontslagen moet worden of weg moet gaan, maar ik vraag me nu echt af of de leiding bij United nog steeds iets ziet in deze trainer en verwacht dat hij de club omhoog kan helpen.'

Positie onhoudbaar
'Met horten en stoten, als een dronkemansrit naar de FA Cup-finale', schrijft The Daily Mail over de halve finale van United tegen Coventry City. United gaf in de reguliere speeltijd een 0-3 voorsprong uit handen in en ontsnapte in de extra tijd van de verlenging aan een uitschakeling toen een doelpunt van Coventry City vanwege buitenspel werd afgekeurd.

'De VAR voorkwam een ramp voor Ten Hag en United', schreef The Times. The Guardian: 'United overleeft epische comeback Coventry.' In navolging van Carragher verwacht ook Manchester Evening News dat de positie van Ten Hag niet langer houdbaar is. 'De reactie van de spelers van United op de zege op Coventry laat zien dat Erik ten Hag moet vertrekken', aldus het regionale dagblad.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.