Ten Hag geeft achterban positief nieuws over miljoenenaankoop

Reacties

Rasmus Højlund sluit als de voortekenen niet bedriegen volgende week aan in de selectie van Manchester United. De Deen, voor 75 miljoen euro overgekomen van Atalanta, is nagenoeg hersteld van de rugkwetsuur waarmee hij binnenkwam op Old Trafford.

Ten Hag geeft achterban positief nieuws over miljoenenaankoop
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 2
Nottingham Forest
Nottingham Forest

Op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Nottingham Forest ging manager Erik ten Hag in op de fitheid van de aanvaller. De Nederlander gaf direct toe dat de Deen niet inzetbaar is tegen The Tricky Trees.

'Hij is niet beschikbaar voor morgen. Hij is er bijna. Vandaag deed hij voor het eerst mee aan de teamtraining en ik verwacht dat hij volgende week een volledige week zal meetrainen. Hij is dus heel dichtbij om aan te sluiten in de selectie.'

Door zijn rugblessure, opgelopen in Italië, miste Højlund de duel van The Mancunians met Wolverhampton Wanderers (1-0 winst) en Tottenham Hotspur (2-0 verlies). Naast Højlund ontbreken ook Luke Shaw en Mason Mount sowieso in de selectie van de Engelse topclub. De linksback kampt met een spierblessure. Dat zou mogelijkheden kunnen bieden aan Tyrell Malacia, die zelf een groot gedeelte van de voorbereiding miste vanwege eenzelfde kwetsuur en op de weg terug is.

Mount liep een kwetsuur op in het duel met Tottenham Hotspur en mist naast het duel van zaterdag met Nottingham Forest de topper van volgende week tegen Arsenal. De Engelsman, afgelopen zomer overgekomen van Chelsea, wordt na de interlandbreak op 16 september tegen Brighton & Hove Albion terug verwacht door Ten Hag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.