'Ten Hag gaat voor verkoop van veelbesproken Greenwood liggen'

Reacties

Manchester United staat niet open voor een verkoop van Mason Greenwood, maar wel voor een verhuur. Manager Erik ten Hag lijkt nog altijd toekomst in de aanvaller te zien, meldt Manchester Evening News.

'Ten Hag gaat voor verkoop van veelbesproken Greenwood liggen'
© Pro Shots

Greenwood heeft al sinds januari 2022 geen wedstrijd voor Manchester United gespeeld omdat hij verdacht werd van het mishandelen en verkrachten van zijn vriendin. Justitie heeft inmiddels alle aanklachten laten vallen. Greenwood heeft nog een contract tot de zomer van 2025 en dus zit Manchester United in een lastige situatie.

Volgens Manchester Evening News ziet Ten Hag niets in een verkoop van de aanvaller. Een verhuur is juist weer wél een optie. Op die manier krijgt Greenwood de kans om zijn weg in het voetbal weer te vinden. Daarnaast behoudt hij nog enigszins zijn transferwaarde, waar Manchester United in de toekomst weer van kan profiteren.

Greenwood is sinds begin dit jaar geen verdachte meer, maar heeft zich nog altijd niet gemeld op het trainingscomplex van Manchester United, omdat de club zelf ook nog onderzoek wilde doen. Wel traint hij alleen. Greenwood speelde tot nu toe 129 wedstrijden voor Manchester United, waarin hij 35 doelpunten maakte.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.