'Ten Hag en Man Utd vinden alternatief voor Frenkie de Jong'

Reacties

Manchester United schakelt door in de zoektocht naar een versterking voor het middenveld. Frenkie de Jong was de gedroomde kandidaat, maar nu een deal uitblijft duiken er andere namen op.

'Ten Hag en Man Utd vinden alternatief voor Frenkie de Jong'
© Pro Shots

Volgens The Athletic maakt United werk van Adrien Rabiot, nu nog speler van Juventus. De Fransman staat sinds 2019 onder contract in Turijn en beschikt over een aflopend contract. Rabiot wordt genoemd als eerste optie voor de club van Ten Hag.

Op de hoogte blijven van al het transfernieuws? Bekijk onze speciaal ingerichte pagina op vi.nl/transfers.

Het is een publiek geheim dat Ten Hag dolgraag weer wil samenwerken met De Jong, maar tot een transfer heeft die wens nog niet geleid. De clubleiding van United staat nu voor een belangrijke keuze: de plooien gladstrijken om een deal met Barça en De Jong alsnog mogelijk te maken, of toch Rabiot naar Old Trafford halen.

Rabiot komt uit de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain, voor die club speelde hij in totaal 227 wedstrijden. De teller voor Juventus staat op 129 duels. De Jong, die zondagavond nog scoorde in een oefenduel van Barça, zou ook in de belangstelling van Chelsea staan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.