Ten Hag doet symbolische donatie met oog op winter

Reacties

Erik ten Hag heeft vrijdag aandacht gevraagd voor het goede doel. De manager van Manchester United schonk zijn jas aan de liefdadigheidsstichting van de club.

Ten Hag doet symbolische donatie met oog op winter
© Samuel Luckhurst
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De jas werd door Ten Hag symbool gemaakt van het goede doel. Door die donatie vroeg de Tukker namelijk aandacht voor kinderen die moeite hebben de winter door te komen. 'Het is een geweldige campagne. Ik hoop dat de fans het ook gaan steunen', sprak de manager op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Brentford.

Als club werd honderdduizend pond geïnvesteerd in de actie. Dat bedrag wordt gebruikt om handschoenen, sjaals en jassen te kopen voor kinderen die dat tijdens de winter goed kunnen gebruiken. Daarnaast wordt er verzocht om jassen te doneren. Ten Hag gaf daar het startsein voor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.