Ten Hag: 'De spelers moeten een stap extra zetten'

Reacties

Manchester United heeft doelpunten nodig, maar of er een nieuwe spits gaat komen, is onzeker. Manager Erik ten Hag heeft vertrouwen in de aanvallers die nu rondlopen op Old Trafford.

Ten Hag: 'De spelers moeten een stap extra zetten'
© Pro Shots
Everton
Everton
0 - 3
Manchester United
Manchester United

Manchester United staat op een teleurstellende zesde plaats en scoorde pas dertien keer. De ploeg van Ten Hag incasseerde zestien treffers. 'Onze spelers kunnen doelpunten maken, sommigen hebben dat al laten zien. Rashford scoorde vorig seizoen dertig keer, Rasmus Højlund scoorde vijf keer in de Champions League, dat is enorm. Niet veel spelers in Europa kunnen dat waarmaken', aldus Ten Hag.

'Onze spelers zijn in staat om doelpunten te maken, en er zal een moment komen dat ze dat ook zullen doen. We staan op de vijfde plaats in de Premier League wat betreft het creëren van kansen. De spelers moeten een stap verder gaan en dat weten ze. Ze moeten omgaan met de druk van Manchester United, maar ze hebben wel de kwaliteiten om doelpunten te maken', vervolgde de Nederlander. 

Volgens berichten in de media zou Manchester United open staan voor een vertrek van Raphaël Varane. 'Het zijn geruchten, dus ik weet niet waar je het over hebt. Hij is een heel belangrijke speler, maar er is concurrentie. Zoals het hoort bij een topclub.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.