Ten Hag bespreekt blessuregevallen Ajax in aanloop naar PSV-clash

Reacties

Ajax kan zondag in de clash tegen PSV sowieso niet beschikken over Lassina Traoré, Brian Brobbey en David Neres, zo meldde Erik ten Hag vrijdag tijdens zijn persconferentie.

Ten Hag bespreekt blessuregevallen Ajax in aanloop naar PSV-clash
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 2
PSV
PSV

Achter de inzetbaarheid van Klaas Jan Huntelaar, Lisandro Martínez en Mohammed Kudus staat nog een vraagteken. Laatstgenoemde is op de weg terug nadat hij in oktober in de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool een knieblessure opliep.

Vlak voor de miniwinterstop speelde Ajax met 1-1 gelijk tegen Willem II. Desondanks behielden de Amsterdammers de koppositie, al volgt PSV bij aanvang van een maand vol toppers op slechts één punt.

'De verhoudingen worden nu zichtbaar. Het is nog niet beslissend, al weet je wel waar je staat aan het einde van de maand', vertelde Ten Hag. 'Tot nu toe staan we er goed voor. We staan eerste en hebben laten zien dat we goed georganiseerd kunnen voetballen.'

PSV wordt vaak een ploeg in opbouw genoemd, maar volgens Ten Hag geldt dat net zozeer voor Ajax. 'Wij moeten ook een nieuw team bouwen. De laatste jaren zijn we zeven, acht kernspelers kwijtgeraakt.'

Poll (gesloten) Wat verwacht jij van Ajax-PSV?
  • 53% Zege Ajax (3.186 stemmen)
  • 15% Gelijkspel (902 stemmen)
  • 31% Zege PSV (1.871 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.