Ten Hag baalt weer van arbitrage na zoveelste tegenvaller

Reacties

De positie van Erik ten Hag bij Manchester United is na de nederlaag tegen FC Kopenhagen (4-3) nog een stuk wankeler geworden. Na afloop wijst de Nederlander vooral op de beslissingen van scheidsrechter Donatas Rumšas.

Ten Hag baalt weer van arbitrage na zoveelste tegenvaller
© Pro Shots
FC Kopenhagen
FC Kopenhagen
4 - 3
Manchester United
Manchester United

Niet voor het eerst dit seizoen is Ten Hag het niet eens met de arbitrage. 'Twee doelpunten hadden nooit mogen tellen', begint de coach bij TNT Sports. 'Het is teleurstellend. Niet alleen vandaag, we krijgen in veel wedstrijden beslissingen tegen.' 

De wedstrijd werd na een snelle 0-2 voorsprong volledig gekanteld door een rode kaart van United-aanvaller Marcus Rashford. 'Het is een zware beslissing. Hij ging voor de bal. Het besluit was gemaakt toen hij naar het scherm werd geroepen. Ik denk dat de scheidsrechter het zelf niet zeker wist.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Na rust floot hij beter, maar twee van de doelpunten moesten worden afgekeurd. Bij de eerste staat iemand in buitenspelpositie voor Onana. De tweede, wat kan je daaraan doen? Ik heb een hoop positieve dingen gezien, maar aan het einde verloren we onze focus. We hebben zo hard gevochten, maar staan hier zonder punten', sluit Ten Hag af.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer E. ten Hag
Meer over E. ten Hag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.