Tegendraads transferjubileum Spurs: Pochettino rekent op niets

Reacties

Mauricio Pochettino verwacht bij Tottenham Hotspur alleen maar uitgaande transfers op Deadline Day. Zo blijft de zuinigheid bij Spurs voortduren. De laatste aanwinst werd exact een jaar geleden vastgelegd.

Tegendraads transferjubileum Spurs: Pochettino rekent op niets

Lucas Moura heeft nog altijd de status van meest recente aankoop. De Braziliaan werd vorig jaar op 31 januari overgenomen van Paris Saint-Germain, voor ruim 28 miljoen euro. Een halfjaar eerder kocht Tottenham voor veertig miljoen euro nog Davinson Sánchez van Ajax. Hoewel de club nooit een big spender is geweest in vergelijking met de concurrentie, valt het gebrek aan actie bij Spurs nu wel erg op. Zeker omdat Pochettino steeds maar moet improviseren door blessures. Zo zijn nu sterspelers Harry Kane en Dele Alli geblesseerd.

De nummer drie van de Premier League wist de afwezigheid van de twee bepalende spelers woensdagavond ternauwernood op te vangen tegen Watford. Door late goals van Heung-Min Son en Fernando Llorente werd met 2-1 gewonnen. Pochettino werd na afloop bij Sky Sports gevraagd of hij nog transfernieuws had. 'Nee, ik weet van niets. Ik ga bijpraten met hoofdscout Steve Hitchen en hem om nieuws vragen. Ik verwacht dat er wat spelers gaan vertrekken, maar denk niet dat we nog iemand halen', antwoordde de Argentijn.

Vincent Janssen is een van de spelers die voor een vertrek staat. De spits werd vorige week in Engeland al in verband gebracht met Wolverhampton Wanderers, Burnley en Cardiff City, maar lijkt op weg naar Real Betis. Pochettino maakte al duidelijk dat de van blessureleed teruggekeerde Janssen volstrekt overbodig is.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.